Professionel maler udfører malerarbejde med høj præcision

Står du og mangler en dygtig maler, der kan udføre en eller flere maleropgaver for dig? Hos DIN MALER / BYGGEPARTNER har vi mere end 30 års erfaring som malermester. Vi er derfor det helt rigtige valg, når du ønsker et flot resultat på din maleropgave – og så endda til en billig pris.

Vi maler hovedsageligt for private og erhverv i Sønderborg, Aabenraa, Gråsten og omegn, men vi kommer lige så gerne ud til dig i en af de omkringliggende byer. Som professionelt malerfirma er vi i stand til at varetage alverdens maleropgaver. Så uanset hvilken udfordring du står overfor, skal du ikke tøve med at kontakte os.

Hvad koster en maler?

Den nøjagtige pris for malerarbejde afhænger i høj grad af den pågældende opgave, da der ikke er to opgaver, der er ens.

Der vil være flere faktorer, der spiller ind på den samlede pris – såsom opgavetype, arealets størrelse og andre relevante forhold. Det er derfor nødvendigt for os at hende til dine ønsker og behov, inden vores maler kan komme med et uforpligtende tilbud.

Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud

Ønsker du at vide mere om, hvad vi kan hjælpe dig med, eller ønsker du konkrete priser på dine maleropgaver, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os. 

Du kan kontakte din lokale maler i Sønderjylland på telefon: 31 10 13 54 eller mail: info@chipgulve.dk. Vi kan give dig et uforpligtende tilbud på det tømrer- eller malerarbejde, du skal have løst.

Indhent tilbud

Udfyld formularen så vender vi tilbage hurtigst muligt​.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

Din maler & bygge partner ApS 

CVR: 38035282

Adresse​

Højløkke 86, 6310 Broager

Find vej

Kontakt

Tlf.: 31 10 13 54
E-mail: info@chipgulve.dk