Erfaren og kompetent tømrer løser enhver slags opgave

Står du overfor noget tømrerarbejde, du ønsker løst på professionel vis? Hos DIN MALER & BYGGEPARTNER kan vi hjælpe dig med tømreropgaver af enhver slags. 

Vi står til rådighed for private og erhverv i bl.a. Sønderborg, Aabenraa og Gråsten, men vi kører gerne længere ud, hvis du har brug for en erfaren tømrer.

Vi beskæftiger os både med store og små opgaver, så hvis du har brug for en god tømrer, kan vi være løsningen. Når du vælger os til at løse dit tømrerarbejde, er du sikker på, at opgaven bliver løst med faglig stolthed for øje og med fokus på detaljerne.

Hvad koster en tømrer?

Prisen for en tømrer afhænger i høj grad af hvilke forhold, der, ved de pågældende opgaver, er tale om.

I vores priser tager vi højde for, hvor kompliceret opgaven er, hvilke materialer der skal bruges samt hvor lang tid vi regner med, der skal bruges på opgaven. Uanset opgavens karakter skal det dog nævnes, at vi har konkurrencedygtige priser, som går hånd i hånd med kvaliteten af det udførte stykke tømrerarbejde.

Kontakt din lokale tømrermester og få en god pris

Vil du gerne vide mere om, hvordan vi som tømrer kan hjælpe dig, har du altid mulighed for at kontakte os. Vi står klar til at besvare alle dine spørgsmål samt give en god og billig pris på dit maler- eller tømrerprojekt.

Du kan kontakte dit lokale tømrerfirma på telefon: 31 10 13 54 eller mail: info@chipgulve.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.

Indhent tilbud

Udfyld formularen så vender vi tilbage hurtigst muligt​.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

Din maler & bygge partner ApS 

CVR: 38035282

Adresse​

Højløkke 86, 6310 Broager

Find vej

Kontakt

Tlf.: 31 10 13 54
E-mail: info@chipgulve.dk